dijous, 5 d’abril del 2007

Cal presentar-se a les eleccions municipals

Potser amb algun matís, puc dir que estic gairebé del tot d’acord amb l’article–proposta “Un altre Masquefa és possible?” que fa el Francesc Mas en aquest espai. Cal fer alguna cosa i cal ser més actius per tal que no acabin de malmetre Masquefa i per aconseguir que l’Ajuntament estigui de veritat al servei dels ciutadans i que les coses que ens afecten en la vida quotidiana funcionin el màxim de bé possible i per solucionar les coses ara i no per quan Masquefa tingui 15000 habitants i per tal que la veu de tothom es faci sentir i no hi hagi ningú dels que manen que la faci callar o es faci el sord.

Està molt bé que s’organitzi una plataforma per a debatre i parlar sobre la Masquefa que volem i la que no volem, però sense deixar el debat de banda, crec que ara mateix hi ha alguna cosa més urgent per escometre. D’aquí a quatre dies hi ha eleccions municipals, hem de ser decidits i muntar una llista nova i independent per a presentar-se a les municipals, hem de ser capaços d’aconseguir la confiança dels molts masquefins descontents i desanimats amb la manera com s’estan fent les coses a Masquefa.

Alguns dels comentaris que hi ha a “de Masquefa” més o menys ja ho diuen. Cal fer una llista i presentar-se a les eleccions municipals. Queda poc temps, però si hi ha voluntat i ganes encara es pot fer. Ja és hora d’anar per feina. És qüestió d’aconseguir un mínim de 13 persones per fer la llista i el màxim possible de gent per a col·laborar.

Totes les persones que creguin que això valdria la pena, aniria bé que ho expliquessin a tots els seus coneguts i tothom qui hi pugui participar o col·laborar d’alguna manera o altre que s'hi apunti, ho pot fer enviant un correu electrònic a l’adreça: de.masquefa@gmail.com dient la manera de posar-se en contacte i així ens podrem trobar per a parlar-ne i posar-se a la feina.

Som’hi !
RRM

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Es clar que Masquefa necesita un canvi de debó, una gent nova responsable amb la seva vila, que no entri a l'ajuntament només per seure el cul a la cadira, sinò amb la voluntat de fer un poble millor, més humà, amb un nou ambient, més net i sense politiqueries barates que el únic que fan és desfer el nostre medi ambient.

Endavant masquefins/es .

Anònim ha dit...

El partido socialista es el único partido que ha entregado un proyecto de propuestas concretas por áreas, CAP, piscina, biblioteca.... Ni CIU de Boquete ni ningún otro (a excepción de ERC con la recogida de firmas para el servicio ambulatori 23 h) han realizado ninguna propuesta concreta. ¿cuales son las vuestras?
joan un masquefi.

Anònim ha dit...

D’això que diu el Joan un masquefi. Veig que els d’Alternativa de Masquefa us superen de molt als socialistes. Han fet unes propostes més raonables que les vostres, més d’acord amb el que volem molta gent i molt més ben explicades. He quedat parat amb aquest programa tant senzill, tant bo i tant ben raonat que han fet.
Un altre masquefi.