divendres, 20 d’abril del 2007

Falta gent per a la candidatura

Ahir ens vam reunir per veure i analitzar com estan les coses per la candidatura alternativa sorgida de la crida feta en aquest espai. Si es té en compte que fa un mes escàs de la primera crida que instava a parlar de si un altre Masquefa es possible o no, i que fa 15 dies que es va proposar posar-se a la feina per intentar fer una candidatura, hem de dir que n’estem força contens, aquesta preocupació i aquesta iniciativa ha tingut ressò, algunes persones s’hi han afegit i força gent ens ha animat a tirar endavant.

Però no sabem encara si ens serà possible presentar la candidatura o no. Els tràmits previs per a poder-nos presentar ja estan fets, en això no hi ha cap problema. Però ara ens falta un cosa imprescindible, fan falta més persones que estiguin disposades a estar a la llista. Algunes persones que havien manifestat la seva disponibilitat per a estar a la llista, per diverses raons, ara no hi poden ser. O sigui, que tornem a necessitar més homes i dones que estiguin d’acord amb aquesta proposta, creguin que val la pena participar en aquesta candidatura i estiguin disposats a estar a la llista.

Ja ho sabeu, només ens queden dos dies, si algú s’anima que es posi en contacte amb nosaltres.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Los que no entienden bien el catalán, tendrían que tener la opción de poder leerlo en castellano

Xavier Manuel ha dit...

Els que no entenen bé el català tenen l'opció de fer cursets, de demanar a un amic que els parli sempre en català per practicar, de començar a llegir alguna cosa senzilla per anar aprenent vocabulari... O de no fer cap esforç, protestar i demanar als altres que s'adaptin a ells.

Anònim ha dit...

Supongo que Xavier no ha pensando en las personas de edad avanzada(que prácticamente ya no tiene esa posibilidad que el comenta).
En un mundo como el que estamos hay que tener más "amplitud de miras", además el que tiene interes por aprender no hay que forzarlo, !entre más idiomas dominas más posibilidade tienes!

Anònim ha dit...

Doncs això Anònim "castellà" rellegeix-te bé el teu comentari i comença tu a tenir "amplitud de miras" que nosaltres, ja en sabem de castellà, ets tu qui te el problema.

Anònim ha dit...

Be, gent, no pasa res, crec que aquest anònim castellà finalment si que sap alguna cosa en català, sap llegir-ho una mica, l'enten força be i fins i tot podria parlar algunes frases, el que li falta es que algú li digui que també ho pot fer en castellà i crec que així és, pero amic, crec que també s'hauria d'esforçar una miqueta més vosté, i entenc que la gent gran els hi costa més, però si vosté se li veuen ganes, ja veurà quanta gent més jove que vosté estarà encantada d'ajudar-li.
Gràcies a tots i totes pels comentaris.
Una veïna.

Anònim ha dit...

Si us hi fixeu, a la columna lateral, a la dreta, hi ha l’opció de traduir aquesta web al castellà, al francès i a l’anglès.

Anònim ha dit...

Este último comentario me ha encantado, no lo sabía !gracias!, a partir de hoy lo leeré en los 4 idiomas, pues los 4 los domino.