diumenge, 8 d’abril del 2007

Ecoparc, del fracàs a la mentida

Segur que heu sentit a parlar dels Ecoparc, macroplantes de tractament/transferència de residus. Al costat de l’abocador de Can Mata, a els Hostalets de Pierola, n’estan fent un dels més grans de Catalunya. Els ecoparcs ens els presenten com una solució quan realment no és així. Perquè ho diem? La Plataforma Vallès Net (PVN) demostra que aquestes macroplantes no poden complir la seva funció inicial. Com ho hem fet? Ho hem comprovat sobre el terreny i hem fet un vídeo que demostra que els Ecoparc són un engany. Us convidem a que ho comproveu vosaltres mateixos:

*

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sòc membre de la Coordinadora d'afectats per l'abocador d'hostalets de Pierola.

Vull que tothom sàpiga que a més d'una mentida i un negoci per les empr
eses privades que gestiones els ecoparc, aquests son un greu perill per la salut de la població que vivim aprop d'un dipòsit d'aquestes característiques, i no un perill momentani, sinò per sempre, per els nostres fills i nets i moltes generacions posteriors.
El govern de la Generalitat ubica aquestes construccion en els llocs menys adequats, i en el nostre cas al costat de l'abocador, per donar una permanencia molt més llarga de vida a aquests.
El que no diuen, és que solament un 12% de les deixalles van als ecoparc l'altre 88% son residus indústrials que no reciclen i que van directament a l'abocador sense cap mena de control.
A Hostalet de Pierola, han arrassat 55hc de bosc per posar l'ecoparc quan deien que solament necesitaven 15, ¿ pequè aquesta destrucció? ara farán una nova carretera per donar acces al transpor que es dirigeix a l'abocador, i tornarán a destruír moltes més hectaries de bosc, i així continuament, fins deixar un panorama desolat i ple de porqueria al nostre voltant.

Segons sembla per l'ajuntament d'Hostalet posar en perill la salut i destruir els boscos i el medi ambient és un bon negoci, ja que sembla ser que han rebut 1.000mll de les antigues pts en concepte de requalificcions i permisos per fer l'ecoparc.

No comprenem con el govern de la Generalitat que es supossa que ha de protegir als ciutadans, està donat tota mena de facilitats i permisos per a dur a terme aquestes terribles desfetes i atemptats a la natura.

I desprès ens venen fent a tv la pantomima de salvadors de la terra dient al ciutada, !! CUIDEM EL MEDI AMBIENT!!

Els en podem contestar:
Diguem: !! NO ALS ECOPARC ALS ABOCADORS I AL INCIVISME LEGAL!!

COORDINADORA D'AFECTATS PER L'ABOCADOR D'HOSTALETS DE PIEROLA.