dilluns, 28 de maig del 2007

115 moltes gràcies

Hem aconseguit 115 vots, un 3,65% dels vots emesos. Està clar que ens hagués agradat tenir més vots i poder aconseguir un regidor a l’Ajuntament de Masquefa, però no estem desanimats, estem contents dels vots aconseguits. N’estem contens perquè sabem que són uns vots emesos amb tota la consciència de donar-los a una opció que volia, que vol, un altre manera de fer les coses a Masquefa i n’estem contens perquè s’han aconseguit amb molt poc temps. Hem plantat una llavor i ha començat a germinar força de presa, a partir d’una sola llavor en poden sortir unes grans collites.

A partir d’ara i en els propers 4 anys procurarem intensificar el debat ciutadà i farem propostes alternatives als problemes de Masquefa. No ens volem quedar quiets davant els vells i els nous reptes que haurem d’afrontar a Masquefa. Per aconseguir-ho, i com ja ho hem fet altres vegades en aquestes pàgines, demanem la col·laboració i la participació de tota la ciutadania, tothom hi està convidat, tothom hi pot dir la seva.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Us felicitem des de IPV (Vilanova del Camí), els inicis sempre son durs i lents, però els resultats arrivaren.
Ja veureu com tot es començar i donar-se a conneixer regularmente a la població mitjançant la vostra web i publicacions com fem nosaltres.

Saben que fareu bona tasca us animo a continuar i no deixeu de treballar per Masquefa i els masquefins/es.

Endavant.
Felicitats.
J.M.Cividanes Alonso