divendres, 25 de maig del 2007

Benvolguda gent de Masquefa

Alternativa de Masquefa

Benvolguda gent de Masquefa,

Som una candidatura que ha sorgit de la unió d’un conjunt de persones de diferents edats, formació i procedència, vinculades estretament amb Masquefa i que coneixem la situació de les diferents zones del poble. La nostra implicació amb tots els esdeveniments que succeeixen en aquest municipi i que afecten positiva o negativament a la població, ens han portat a vincular-nos de forma més directe per a tractar aquests aspectes; ens preocupem per totes les problemàtiques que afecten al municipi i volem lluitar per aconseguir una Masquefa millor, creiem que encara un altre Masquefa és possible.

Les nostres directrius en aspectes de rellevància són:

Finances: Transparència dels comptes municipals. Informar d’on provenen i com es gasten els diners. En els pressupostos, determinar les necessitats reals de la població. Control de l’endeutament.

Salut: Reclamar a la Generalitat mesures efectives i immediates: més metges, personal sanitari.. Implicar a l’ajuntament en aspectes sociosanitaris, atenció a la gent gran, persones dependents.

Policia i Seguretat: Establir un Pla d’ Actuació i Seguretat Ciutadana, implicant regidors, agents de policia local i veïns. Pla de prevenció de bretolades i actes incivics.

Urbanitzacions: Dotació, amb la intervenció conjunta del veïnat i les administracions públiques, de infrastructures i serveis necessaris.

Urbanisme: Creiem que moment ja hem crescut prou i que cal controlar el creixement per aconseguir un urbanisme més pausat, harmònic, sense irregularitats i sostenible.

Ensenyament: Aconseguir el millor sistema d’ensenyament possible. Ensenyament de continguts masquefins i de les diverses cultures que hi ara a Masquefa. Establir un Centre d’ Educació Permanent.

Cultura: Crear un Consell de Cultura, representat per varis col·lectius, associacions, realitzant activitats culturals que involucrin a tothom. Programa d’acció cultural amb una dotació suficient.

Esport: Promoció de l’esport, planificació i gestió d’activitats, millorar els equipaments actuals. Complex esportiu per a noves modalitats esportives i amb una piscina per a tot l’any.

Joventut: Creació d’un Consell de Joventut (joves representant les seves inquietuds i necessitats: formació, problemàtiques juvenils, oci, etc.). Espais de llocs de trobada. Locals d’assaigs musical.

Comerç: Mantenir i revitalitzar el petit comerç. Realització de campanyes de promoció i fidelització.

Parcs, jardins i arbrat urbà: Crear un servei propi de jardineria. Reservar suficients espais per a zones de passeig pels ciutadans. Una gestió respectuosa dels jardins i dels arbres. Arranjament del Turó i el Serral.

La Beguda: Promoure una consulta per tal que els begudencs decideixin democràticament el seu futur jurídic i administratiu. Respectar la voluntat dels begudencs.

Assistència i acció social: Una atenció social de qualitat. Pla contra l’exclusió social. Residència per a gent gran i dependent que sigui pública de veritat. Disminució de taxes per a persones amb necessitats.

Entorn, medi ambient i sostenibilitat: Defensa i protecció de l’entorn i el medi. Lluitar contra tota mena de contaminacions. Treballar per tancar l’abocador. Mesures per l’estalvi energètic.

Transparència i participació ciutadana: Escoltar el parer de la gent. Garantir la transparència i la participació ciutadana. Una informació continuada de tots els afers de l’ajuntament.

Alternativa de Masquefa - AdM
Federació d’Independents de Catalunya - FIC

1 comentari:

Anònim ha dit...

En fi, no ha pogut ser. Llàstima, per què el futur que li espera a Masquefa és bastant negre, tenint en compte l'alta probabilitat de que tinguem un Ajuntament de CiU+PP.

Alternativa de Masquefa hagués pogut tenir la clau si hagués obtingut un regidor, però no ha estat així.


Joaquim (el de la carta de suport).