divendres, 25 de maig del 2007

Un altre Masquefa és possible

En tots aquests dies de precampanya i els de campanya electoral hem parlat amb la gent, hem escoltat els seus parers i hem recollit les ànsies i preocupacions de molta gent de Masquefa.

En aquests últims dies de campanya electoral hem exposat els nostres punts de vista, hem intentat raonar com s’haurien de fer les coses a Masquefa i hem anat explicant les nostres propostes.

Hem procurat explicar que a molta gent no ens agrada aquesta Masquefa que tenim ara, ni aquesta Masquefa a la qual ens volen aconduir els altres grups que es presenten a aquestes eleccions.

Donem les gràcies a tota la gent que ens ha donat suport, als que ens han animat a tirar endavant, als que ens han llegit, als que ens han volgut escoltar i als que ens han ajudat en algunes de les tasques, A tots moltes gràcies.

Reiterem totes les nostres propostes i gosem dir que creiem que encara un altre Masquefa és possible, si així ho volem i ho decidim la gent de Masquefa.

El diumenge 27, de les 9 del matí a les 8 del vespre, tothom pot anar a votar i ajudar a decidir amb aquest gest la Masquefa del futur, la Masquefa que volem i la Masquefa que no volem.

La decisió és de tots plegats.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies a vosaltres per presentar-vos, a Masquefa feia falta una cosa així.
Que tingueu sort.

Anònim ha dit...

Esperamos que hagais una fuerte oposición a partir de ahora aunque no tengais representación. Creo que es necesario mucho control en todos los sentidos, sobretodo en el económico. Esperamos que los ateis cortos por que no nos fiamos.

Anònim ha dit...

Para eso requerimos la ayuda de todos por que de muchas cosas no nos enteramos, y internet es una buena via para pasarnos las irregularidades, fallos, chanchullos, etc. que algunos detecten o escuchen.
En algunos campos estamos bastante preparados, pero en otros nos viene bien una ayuda.
Que no halla ninguna duda: Si los gobernantes se sienten controlados y ven que la ciudadanía entiende o se preocupa por informarse, no harán tonterias, y Boquete no es tonto, espero que aprenda de lo que ha pasado con los socialistas, y cumpla con muchas de las promesas que ha hecho (en cuestiones ineludibles que no se pueden postergar) pues todas están apuntadas y pensamos recordarselas..