dimecres, 2 de maig del 2007

Si algú vol ser interventor

Queden just 25 dies per les eleccions municipals. I per les tasques a fer en aquests propers dies tornem a demanar l’ajuda i la col·laboració de tothom. Ja ho hem dit altres vegades: ens fa falta gent que vulgui col·laborar d’alguna manera o altre amb la candidatura “Alternativa de Masquefa”. Gent per a ajudar en les diverses tasques que s’hauran de portar a terme des d’ara fins el dia de les eleccions. Ara mateix necessitem algunes persones que vulguin fer d’interventors de la nostre candidatura el dia de les eleccions, el 27 de maig.

Un interventor o interventora és la persona designada pel representant d’una candidatura per poder assistir a la mesa i participar en les seves deliberacions, amb veu però sense vot, i formular reclamacions i protestes i demanar certificacions davant la mesa. Tenen funcions només en la mesa en la qual estan acreditats i voten en la mesa en què estan acreditats. Poden haver-hi dos interventors nomenats per mesa electoral.

Ja ho sabeu, si algú vol col·laborar fent d’interventor o fent d’altres tasques, es pot posar en contacte amb nosaltres amb aquest correu electrònic : de.masquefa@gmail.com